AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacyverklaring
Jachthondenwinkel Hunter & Co
Jachthondenwinkel Hunter & Co staat voor een bedrijf waarop u kunt bouwen voor al uw benodigdheden in de jachthondensport. Wij zijn dan ook een gedeponeerd bedrijf bij de Kamer van Koophandel onder nummer; 88052346
Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn voor wat betreft aanbiedingen en nieuwe producten, voorzien wij u graag van informatie waaraan u iets heeft.
Om u van deze informatie te voorzien hebben wij u gegevens nodig voor het verzenden van nieuwsbrieven, geven van telefonisch advies of het beantwoorden van vragen via de mail, enerzijds om u mailing te sturen, anderzijds om uw Natuurlijk zijn wij er ook om de door u bestelde spullen zo snel mogelijk toe te zenden. Dit doen wij via GLS pakketdienst, Groen Bezorgen Fietscouriers, DHL, of Post NL.
Uiteraard gaan wij uitermate vertrouwelijk met uw gegevens om, in dit schrijven stellen wij u op de hoogte hoe uw gegevens worden opgeslagen en hoe u zich kunt afmelden voor verdere informatie.

Bewaring van uw gegevens;
Uw gegevens worden door ons intern bewaard voor onbepaalde tijd om u, nu en in de toekomst van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied op de hoogte te kunnen stellen.
De interne bewaring van uw gegevens wordt op onze computers bewaakt door de daarvoor meest geschikte beveiliging systemen, welke iedere keer aan de hand van Updates weer aan de nieuwste veiligheidseisen zullen voldoen. Daarnaast is toegang tot deze gegevens bestanden versleuteld waardoor er voor onbevoegden geen toegang mogelijk is.

Gegevens delen met Derden;
Uiteraard kan het gebeuren dat wij uw gegevens moeten delen met derden, doordat wij uw bestelling opsturen hebben wij ook hiervoor uw gegevens nodig, welke wij via een beveiligd systeem  van GLS of Post NL /TNT. Deze organisaties voldoen aan de AVG rondom de privacy. Actuele informatie rondom de verordeningen van deze bedrijven kunt u rechtstreeks bij Post NL, Groen bezorgen, DHL of GLS opvragen.
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid bij sommige leveranciers om uw bestellingen rechtstreeks van de fabrikant toe te laten sturen, het zogenaamde "drop-shipping" , als “Jachthondenwinkel Hunter & Co” werken wij hier beperkt aan mee, en we doen dit alleen met bedrijven die aan kunnen tonen dat ze vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.
Wanneer er sprake is van dropshipping door “Derden” hebben wij de privacy overeenkomst eventueel voor u ter inzage liggen.

Uw Rechten;
Uiteraard kunt u beslissen om geen informatie van ons meer te willen ontvangen, wij verzoeken u dan even een mailtje te sturen naar sales@jachthondenwinkel.nl
U krijgt dan van ons een bevestiging zodra al uw gegevens zijn verwijderd uit ons adressen bestand. Deze gegevens zijn uw; naam / adres / postcode / woonplaats / e-mail adres  en eventuele telefoonnummers.
Mocht u geïnformeerd willen worden welke gegevens wij van u in ons systeem hebben? Stuurt u dan ook even een mail naar sales@jachthondenwinkel.nl dan krijgt u van ons bericht met uw opgeslagen gegevens.

Uw instemming;
Wanneer u bij ons een bestelling doet in de webshop of per mail stemt u er in toe dat wij via bovenstaande werkwijze gebruik maken van uw gegevens, die u invult op onze website of die u via de mail beschikbaar stelt.

Vragen;
Hierbij hopen wij u voldoende informatie verstrekt te hebben over onze bezorgdheid voor uw Privacy gevoelige gegevens.
Mocht u nog vragen hebben? Kunt u deze altijd stellen:
Jachthondenwinkel Hunter & Co
E-mail; sales@jachthondenwinkel.nl