1st Class - Kleine zak 5 KG

5 KG Prijs per KG = 6,30

1st Class - Kleine zak 5 KG
euro 31.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Imperial Food
701197954090
Super premium brok verrijkt met extra zalmolie
Boordevol Omege-3 en Omege-6 vetzuren
Zonder: Geur-, kleur- & smaakstoffen
Geen bindmiddelen
Extreem licht verteerbaar
Eiwit - Vetwaarde: 26 -22
Op Voorraad 14
1st Class is het topproduct uit de SuperPremium lijn van ImperialFood.  Dit soort ImperialFood is ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen. Het product is geschikt voor elke hond, specifieke uitzonderingen daargelaten. De 'extra's die toegevoegd zijn aan dit product zijn: Xantophyll en Betacaroteen.

Xanthophyll bevordert de ontwikkeling van de tekening van de hond en draagt bij aan een goede pigmentatie hiervan. Bètacaroteen is een krachtige antioxidant die celvernieuwing stimuleert. Door deze extra stoffen is het product uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden. Het voer is rijk aan essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 die ervoor zorgen dat de vacht een mooie glans krijgt. Ook versterkt de aanwezige vitamine E het afweersysteem en bestrijdt het de vrije radicalen. De juiste balans van eiwitten, vetten en vitaminen draagt bij aan een langer en gezond leven. 1st Class kan worden beschouwd als een super-de-luxe variant van de Regular, vanwege de extra toevoegingen.

Zoals alle producten van ImperialFood is ook 1st Class zeer licht verteerbaar. Hierdoor is het product goed verdraagbaar voor de hond en worden alle voedingsstoffen uit het product goed opgenomen. Tevens wordt de ontlasting van dit product droog en compact. Het product bevat veel vet, wat niet alleen goed is voor de levendigheid van de hond, maar ook om de ontwikkeling van een mooie volle glanzende nieuwe vacht te stimuleren.  

Wij raden aan 1st Class te voeren aan:
  • Alle honden rassen
  • Honden waarvan naast het werk ook de schoonheid erg belangrijk is. Bijvoorbeeld voor het meedoen aan exterieurkeuringen of shows.
  • Als complete onderhoudsbrok voor fokkers
  • Voor hondeigenaren die hun hond een volwaardig rijk gebalanceerd product willen geven wat de schoonheid van de hond ten goede komt.