Star Fish - Kleine zak 3 KG

3 KG Prijs per KG = 7,33

Star Fish - Kleine zak 3 KG
euro 23.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Imperial Food
200000004212
Dé brok voor honden die gevoelig zijn en toch topprestaties moeten leveren.
100% Pure Deense Haring
Boordevol Omege-3 en Omega-6 vetzuren
Zonder: Geur-, kleur- & smaakstoffen
Geen bindmiddelen
Extreem licht verteerbaar
Eiwit - Vetwaarde: 25-20
Op Voorraad 12
StarFish behoort tot de SuperPremium lijn van ImperialFood.
Het wordt ook wel het pareltje van onze voedingslijn genoemd, vanwege de unieke ontgiftende en probleemoplossende werking van dit product.
StarFish kenmerkt zich door een uniek ingredieënt namelijk 100% pure Deense haring, wat de enige eiwitbron is van deze smakelijke krokante hondenbrok.

De zuiverende werking is goed voor alle honden zonder specifieke intoleranties. StarFish is zéér licht verteerbaar product met een hoge verteerbaarheid van 85%, waardoor het product erg goed verdraagbaar is. Het zorgt ervoor dat de hond van binnenuit gereinigd wordt. Theoretisch gezien zou je kunnen zeggen dat de hond 'gereset' kan worden met dit product. Door de zuiverende werking van pure haring, heeft het product een probleemoplossende werking. U kunt hierbij denken aan maag- en darmproblemen, zoals ontlasting en winderigheid en huidproblemen zoals schilfers.

Het visvlees garandeert een goede opname van de hoogwaardige biologische eiwitten. Naast het pure haringvlees is het product rijk aan visolie en vetzuren Omega-3 en Omega-6, welke zorgen voor een gezonde glanzende vacht. StarFish draagt ook bij aan een moeiteloze vachtwisseling, maar ook heeft het product postief effect op het vasthouden van de vacht in het seizoen. De perfecte balans tussen vis en rijst helpt de spijsvertering en zorgt voor een optimale verteerbaarheid. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur, een gezond gebit en een sterke spiermassa.

Wanneer wij StarFish aanraden:
 • Alle volwassen honden, specifieke intoleranties uitgesloten.
 • Honden die veelvoudig en/of continu verharen
 • Sporthonden in tijden van rust
 • Sporthonden na inspanning om verzuring uit de spieren te halen en het herstel te bespoedigen.
 • Moeilijke eters
 • Honden die zachte en/of onregelmatige ontlasting hebben
 • Honden met schilfers of andere huidproblemen die vermoedelijk veroorzaakt worden door het voorgaand gebruikt hondenvoer
 • Honden die veel last hebben van winderigheid
 • Pups die overgaan op een volwassenbrok
 • Pups die moeilijke eters zijn, in dit geval adviseren we om StarFish te mengen met Puppy Plus
 • Pups die vanwege een gevoelig maag-darmstelsel geen compacte ontlasting krijgen van de Puppy Plus, in dit geval adviseren we om StarFish te mengen met Puppy Plus